Muziek Productie en Educatie
 

Muziekeducatie

Aan Flexrecords zijn diverse docenten verbonden die hun kennis en kunde graag met jou delen. De fraai ingerichte en lichte lesruimten bieden je de mogelijkheid alles wat je leert direct ‘on the spot’ toe te passen. Laat die creativiteit maar stromen!

Zowel klassikaal als privé worden lessen in verschillende disciplines aangeboden. Op dit moment zijn de volgende docenten actief bij Flexrecords:

Vocalcoach Jody van der Molen-Bhe 

Jody geeft één op één, of in groepsverband zangles. Met haar uitgebreide ervaring in diverse musicals en als zangdocent bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts is zij een aanwinst voor het Flexrecords team. Neem contact op met Jody.

Vocalcoach Roy Sipma

Roy Sipma, singer-songwriter, heeft veel ervaring als zanger en performer. Hij helpt anderen graag hun eigen stijl verder te ontwikkelen: ‘Jij als vocalist staat centraal: mijn tips sluiten altijd aan bij wat jíj wilt leren, in welke stijl dan ook. Of je nou jong, oud, beginnend, gevorderd of prof bent, iedereen is welkom.’ Neem contact op met Roy.
Professional Music Production

Droom jij van een loopbaan als muziekproducer? De opleiding Professional Music Production biedt een volledig programma gericht op een carrière in de muziekwereld. Gedurende het traject werk je met hoogwaardige apparatuur in een professionele opnamestudio. Tijdens de studie word je intensief begeleid door professionele docenten uit het werkveld. Het geleerde wordt direct in praktijk gebracht door het maken van opnames in de studio. Na afloop kun jij van start in de wereld van de professionele audio. Meer weten? www.musicasa.netJouw naam hier?

We hebben nog ruimte voor een aantal docenten in bijvoorbeeld de volgende disciplines: zingen, produceren, songwriting, (bas)gitaar en piano-/keyboard. Wil jij samen met je leerlingen werken in een ontspannen en relaxte sfeer, in een modern ingericht, goed bereikbaar pand dat van alle (muzikale) gemakken is voorzien en waar je gratis voor de deur kunt parkeren? Neem dan vooral contact op.