Muziek Productie en Educatie
 

Muziekeducatie

Aan Flexrecords zijn diverse docenten verbonden die hun kennis en kunde graag met jou delen. De fraai ingerichte en lichte lesruimten bieden je de mogelijkheid alles wat je leert direct ‘on the spot’ toe te passen. Laat die creativiteit maar stromen!

Zowel klassikaal als privé worden lessen in verschillende disciplines aangeboden. Op dit moment zijn de volgende docenten actief bij Flexrecords:

Vocalcoach Jody van der Molen-Bhe 

Jody geeft één op één, of in groepsverband zangles. Met haar uitgebreide ervaring in diverse musicals en als zangdocent bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts is zij een aanwinst voor het Flexrecords team. Je kunt bij Jody terecht voor allerlei stijlen muziek, waarbij het coachen en geven tips je zeker verder zullen helpen. Neem contact op met Jody.

Muziekdocent Feico Nijdam

Feico Nijdam geeft les in gitaar, basgitaar en bandcoaching, voor zowel kinderen als volwassenen. Bassist van Bromance en ex-bassist van onder andere Cuby and the Blizzards. Heeft zijn opleiding genoten aan het Conservatorium te Groningen (1991-1996). Je kunt bij Feico  bas- en gitaarles volgen en sinds kort ook pianoles. Een nieuw concept wat Feico ontwikkeld heeft is “samen muziek maken” ; een laagdrempelige manier om in groepsverband gezellig muziek te maken.  Daarnaast zal het improviseren een belangrijke rol spelen. De speelvreugde staat tenslotte altijd voorop. Neem contact op met Feico.


Professional Music Production

Droom jij van een loopbaan als muziekproducer? De opleiding Professional Music Production biedt een volledig programma gericht op een carrière in de muziekwereld. Gedurende het traject werk je met hoogwaardige apparatuur in een professionele opnamestudio. Tijdens de studie word je intensief begeleid door professionele docenten uit het werkveld. Het geleerde wordt direct in praktijk gebracht door het maken van opnames in de studio. Na afloop kun jij van start in de wereld van de professionele audio. Meer weten? www.musicasa.netJouw naam hier?

We hebben nog ruimte voor een aantal docenten in bijvoorbeeld de volgende disciplines: zingen, produceren, songwriting, (bas)gitaar en piano-/keyboard. Wil jij samen met je leerlingen werken in een ontspannen en relaxte sfeer, in een modern ingericht, goed bereikbaar pand dat van alle (muzikale) gemakken is voorzien en waar je gratis voor de deur kunt parkeren? Neem dan vooral contact op.